Persondatapolitik og handelsbetingelser

PERSONDATAPOLITIK

På Yana CPH's hjemmeside behandler vi kun almindelige personlige oplysninger, og at dette er for at du kan udføre en ordre. Vi skal derfor bruge følgende oplysninger på dig:

-          Navn

-          Adresse

-          Tlf. nummer (valgfrit)

-          E-mailadresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Yana CPH og opbevares i 2 år efter sidste aktivitet, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og personalet i Yana CPH for Yana CPH ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Yana CPH benytter databehandlere til at behandle personoplysninger.

 

Som registreret hos Yana CPH har du følgende rettigheder:

-          Ret til at få information om at dine personoplysninger bliver behandlet

-          Ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der bliver behandlet og få en kopi af dem

-          Ret til at få berigtiget ukorrekte oplysninger

-          Ret til at blive glemt – at få slette oplysninger

-          Ret til dataportabilitet – at få oplysninger overført til en anden leverandør

-          Ret til begrænsning af personoplysninger

-          Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen

-          Ret til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser og profilering

-          Ret til at trække afgivet samtykke tilbage

-          Ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet

 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives kun relevante oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. Yana CPH benytter sig af særligt udvalgte databehandlere med hvem der er lavet databehandleraftaler med, for at højeste kvalitet og sikkerhed. Vi gør opmærksom på at få af disse databehandlere er etableret i et ikke EU-/EØS-land. Ønsker du information om hvem vores databehandlere er, så kontakt os på info@yanacph.dk

Brug af cookies på Yanacph.dk

For at optimere Yana CPH, benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på sitet, således at din oplevelse af Yana CPH bliver mere personlig.

Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det kun muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber dog, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at gøre din oplevelse på Yana CPH bedre og mere personlig.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra Yana CPH, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

 

HANDELSBETINGELSER

Betaling

YANACPH modtager betaling med PAYPAL, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MOBILPAY . Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

YANAcph bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

- PostNord med omdeling

Alle ordrer sendes med PostNord, forventet leveringstid er derfor 1-5 hverdage, beregnet fra første hverdag efter bestillingsdatoen.

 -DAO, GLS.

 Dette kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday eller op til jul.

Øvrige leveringstid: 3-7 hverdage

 Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

 YANAcph vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

 YANAcph

info@yanacph.dk

Øresundsvej 3a

2300 København s

 Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@yanacph.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 


Sale

Unavailable

Sold Out