Om os
Velkommen til Yana Copenhagen!

Hvem er vi? 

Yana Copenhagen er en vegansk webshop med helseprodukter til dig, der går op i krop og sjæl. Vores passion er sundhed - og helst den naturlige slags. Naturen har skabt så mange fantastiske råvarer, og det er lige præcis dé råvarer vi ønsker at få spredt ud over landet - ja, hele verden faktisk! 

Vi er 2 piger med en passion for sundhed, velvære og dyrevelfærd, der i sommeren 2017 startede Yana CPH, fordi vi har en drøm om at få spredt vores kærlighed og passion ud til den danske befolkning.

For os handler veganisme om kærlighed til vores planet, kærlighed til dyr og ikke mindst kærlighed til os selv og vores egen krop, da vi med en plantebaseret livsstil kan fylde vores kroppe med de næringsstoffer vi har brug for, på en naturlig og miljøbevidst facon. Om du er veganer/vegetar af den ene eller anden årsag, eller om du blot ønsker at udforske en mere plantebaseret livsstil er egentlig underordnet; Yana CPH har produkterne til dig!

Vi har udviklet en kollektion af superfoods i et eksklusivt og stilrent design, der passer perfekt ind i det nordiske, moderne køkken til den kvalitetsbevidste dansker. Til kollektionen har vi udplukket de bedste superfoods til dig og din hverdag, der alle er lette at implementere i den daglige madlavning.

Følg os på de sociale medier under navnet ”Yana CPH” og få tips og tricks til hvordan du kan få brugt dine yndlings superfoods i spændende og anderledes opskrifter.

Sammen kan vi gøre vores planet grønnere, sundere og gladere – én superfood ad gangen.

 


Sale

Unavailable

Sold Out