Sunde kokostoppe

Vi er vilde med kokos! Her er kokostoppe absolut ingen undtagelse. Og hvad er bedre end et sundere alternativ, der stadig smager super lækkert?

Sunde kokostoppe serveret i Yana matchaskål

Du skal bruge:

1 banan
2 æg
Ca. 150g kokosmel
1 tsk. baobab pulver (valgfrit)
2-3 spsk honning eller agave sirup
Ca. 100g mørk chokolade

Sådan gør du:

1. Blend/ mos bananen
2. Bland banan, æg, baobab pulver og honning/sirup i en skål
3. Tilsæt kokos og rør i blandingen
4. Form blandingen til små kugler og sæt dem på en bageplade
5. Bag toppene i 15 minutter i en forvarmet ovn; 200g varmluft
6. Lav et vandbad til chokoladen så den er smeltet og klar når toppene er færdigbagt
7. Beklæd bunden af toppene med chokolade, og lad dem tørre imens de vender på hovedet
8. Vend toppene og pynt som ønsket