Spirulinakugler



Spirulina er fyldt med proteiner - faktisk er hele 63% af næringsindholdet rent protein! Disse søde kugler er derfor lidt af en sund snack, selvom det ikke smager sådan. Sæt blot tænderne i disse med god samvittighed. Opskriften giver omkring 23 kugler. 

Ingredienser: 

  • 200 g. solsikkekerner
  • 180 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 40 g. kokosmel 
  • 30 g. peanut butter
  • 2 tsk. spirulina 
  • Drys: kokosmel & kakaonibs

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor indtil massen begynder at hænge sammen. Puls et par gange. Jo længere du blender, desto mere modellérbar bliver dejen. Tril til kugler og vend i ønsket drys - her kokosmel og kakaonibs - og lad dem sætte sig i køleskabet. Opbevar sidenhen spirulinakuglerne i en lufttæt beholder på køl.

 

Credits: Josefine Jørgensen - instagram: fitfoodbyfine