Spirulina knækbrød

Vi har lavet et lille twist på det klassiske knækbrød og brugt superfood i vores. Vi har brugt spirulina for ekstra næring, men du kan vælge at tage lige præcis din favorit superfood i dejen! Velbekomme :-)

Spirulina knækbrød

Du skal bruge:

2 dl hørfrø
1,5 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 tsk salt
1-2 spsk spirulina (eller efter behov)
2 dl koldt vand

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål og lad dejen stå i ca. 15-30 min, eller indtil alt vandet er suget ind i frøene. 
  2. Kom dejen på en bradepande og fordel det rundt så knækbrødet får den ønskede størrelse og tykkelse. 
  3. Bag knækbrødet i ovnen på 125 grader i 1,5-2 time eller 175 grader i ca. 40 min.
  4. Knæk eller skær knækbrødet i stykker og nyd med vores maca hummus eller moringa pesto!