Pizza med moringa, hampefrø og chiafrø

Hvorfor ikke lave en sund pizza med moringa pulver og hampefrø i dejen? Vi har endda også lavet en tomatsovs med moringa pulver i.

Pizza med moringa, hampefrø, chiafrø, basilikumblade, mozzarella, Aubergine og tomatsovs

Du skal bruge:

Som grunddej har vi brugt opskriften til boller med hampefrø, hvor der tilføjes følgende:

2 tsk moringa pulver
1 dl hvedemel

Ingredienserne blandes i dejen, og deles i 2 (der er nok til 2 pizzaer)

Yderligere skal du bruge:

1 glas økologisk pizza tomatsovs
2 tsk moringa pulver
1 aubergine skåret i skiver
1 mozarella skåret i skiver
1 lille håndfuld basilikumblade
1 tsk chiafrø

Sådan gør du:

1. Den rulles ud til to runde pizzabunde - lav dem så flade som muligt
2. I en skål hældes pizzasovsen og blandes med 2 tsk. moringa pulver
3. Smør det ud i et tyndt lagt over pizzabunden
4. Læg aubergineskiverne ud på pizzaen
5. Læg mozzarella skiverne ud på pizzaen 
6. Læg halvdelen af basilikumbladene på pizzan og gem resten til pynt når pizzaen er blevet bagt.
7. Drys lidt mere moringa pulver over pizzaen sammen med chiafrø

8. Bag pizzaen I ovnen på 200 grader i 20 min.
9. Når pizzaen er færdig lægges de resterende friske basilikumblade på, og pizzaen er klar til at blive serveret.