Moringa falafler

Ingredienser til 16 små:

500g kogte og udblødte kikærter 2 håndfulde persille finthakket 100 g ærter (optøet)
1 løg

3 fed hvidløg
3 tsk Yanas økologisk Moringapulver 3 tsk knust spidskommen
Himalayan salt
Olie til stegning

Blend kikærter, persille, ærter, løg, hvidløg, moringapulver, spidskommen og salt. Form til kugler, gerne med en falafelscoop eller isske, og steg falaflerne i rigeligt olie. De skal have 4-6 minutter i alt. Dryp dem af på køkkenrulle.

Varm pitabrødene i ovnen, og server falaflerne med lune pitabrød, salat, humus, chilisauce, citron og yoghurt. I disse smukke grønne falafler får kikærterne selskab af vores moringapulver ærter. En god måde at få lidt ekstra grøntsager indenbords! Lav en stor portion og frys falafler ned til travle dage.

#vegansk#vegetarisk