- Vis alle produkter (0)
- Din indkøbskurv er tom.
Matcha hummus
Ingredienser:
3 kopper skrællede kikærter (kogte eller dåse, hvis dåse, skyl godt)
3 spiseskefulde tahini
¼ kop varmt vand
1 fed hvidløg
Saft af 1 citron
½ tsk salt
¼ teskefuld spidskommen
2 spiseskefulde eller ekstra jomfru olivenolie
1 1/2 tsk Yana’s økologisk matcha pulver
I skålen på en fødevareprocessor skal du placere kikærterne og pulsere dem, indtil de alle går i stykker og har en fin struktur.
Tilsæt de resterende ingredienser, og bearbejd, indtil hummus er glat.
Smag og juster med ekstra salt, citron, juice, tahini (til tykkelse), vand (til udtynding).
Tilsæt matcha-pulveret, og forarbejd det, indtil det er blandet, og hummusen er grøn.
Drys med lidt Matcha olivenolie på toppen og server med dine yndlings dipper - jeg brugte kiks, gulerødder og agurk.
#vegansk#vegetarisk