Maca knækbrød


En god start på dagen! Vores glutenfrie maca knækbrød er nemme at lave og de smager skønt.

Du skal bruge:

1 dl chiafrø

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl solsikkekerner

1 dl græskarkerner

1 tsk maca pulver

1 tsk salt

3,5 dl vand
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Bland alle de tørre produkter sammen i en skål.
3. Tilsæt herefter vandet og lad massen stå i 20-30 min., indtil den er blevet tyk. 
4. Dæk en bageplade med bagepapir og hæld dejen på midten af pladen. Kom herefter et stykke bagepapir ovenpå dejen, så du nemt kan rulle dejen ud til et tyndt lag, som fylder hele pladen. Fjern det øverste stykke bagepapir, når du er tilfreds med dejen og kom brødet i ovnen i ca. 35 min. 
5. Når knækbrødet er færdigt, lader du det køle af, inden du skærer eller knækker det i mindre stykker.