Gurkemeje kiks

Det skal du bruge:

  • 240 g hvedemel

  • 60g fuldkornshvedemel

  • 1 tsk. Yanas økologisk gurkemejepulver

  • 1 tsk himalayan salt

  • 3/4 kop vand

  • 1/4 kop olivenolie

  • 1 spsk olivenolie til pensle

  • 1 til 2 spsk tørret timian

  • 3/4 tsk kosher salt til drys

    Forvarm ovnen til 190 °. Pisk mel, gurkemeje, salt og timian i en stor skål. Tilsæt gradvist vand og 1/4 kop olie, kast med en gaffel, indtil dejen holder sammen, når den presses. Del dejen i 3 portioner.
    Rul hver portion dej til 1/8 tomme tykkelse på en let melet overflade. Skær med en melet rund kageskærer. Placer 1 tomme fra hinanden på bagepapir. Prik hver krakker med en gaffel; pensle let med resterende olie. Bland timian og havsalt; drys over kiks.

    Bages 10-12 minutter eller indtil bunden er let brunet

#vegansk #vegetarisk