Cremet græskar risotto med gurkemeje og maca

It's the pumpkin season!
Denne lækre cremede græskar risotto er den perfekte ret at lave af alt indmaden fra dine græskar, istedet for at smide det ud. 

Gul cremet græskar risotto med gurkemeje og maca i kokosskål toppet med græskarfrø

Du skal bruge:

2 løg
4 fed hvidløg
5 dl risotto ris
2 dl hvidvin
1,5 liter grøntsagsbouillon
1 spsk gurkemeje
1 spsk maca
2-3 dl græskar puree (eller det du kan få det til)
Salt og peber ved tilsmagning
Kokosolie til stegning

Sådan gør du:

1. Tag kokosolie i en stor gryde og tænd blusset for medium varme. Tilsæt derefter løg og hvidløg, og lad løgene blive gyldne. 

2. Tilføj risotto risene og vend løg sammen med risene. Tilsæt gurkemeje, maca og lidt salt. 

3. Tilsæt hvidvinen og lad den absorbere imens du rører rundt. 

4. Når hvidvinen har absorberet, tilsæt der en dl grøntsagsbouillon og lad risene absorbere væsken. Tilsæt løbende bouillonen på samme vis. 

5. Når alt bouillon er tilsat og absorberet, tilsættes græskarpuree. Sørg for at få rørt det hele rundt, så puree'en er fordelt godt. 

6. Smag til med salt, peber, gurkemeje og maca og server herefter! Evt. pynt med græskarkerner.