- Vis alle produkter (0)
- Din indkøbskurv er tom.
Boller med hampefrø
Hvad er bedre end nybagte boller om morgenen? Her har vi lavet en nem opskrift på hjemmebagte grovboller med hampefrø!

Du skal bruge:
25 g gær
1 tsk sukker (til at opløse gæret)
4 dl vand
4 dl hvedemel
1 tsk salt
3 dl rugmel
1,5 dl hampefrø (plus ekstra til topping)
1. Put gæret i en skål og rør det med sukkeret indtil gæren "smelter" og bliver flydende.
2. Hæld vandet over
3. Tilsæt hvedemelet og saltet
4. Rør så rugmel og hampefrø i dejen
5. Der røres indtil dejen er smidig - dem må gerne være lidt våd
6. Læg et viskestykke over dejen og stil den i køleskabet - helst over natten, men som minimum 3 timer
7. Når bolledejen har hævet, sættes ovnen på 225 grader og dejen deles til boller på en bageplade
8. Man kan evt pensle bollerne med æg, men det er ikke nødvendigt
9. Drys hampefrø over bollerne og sæt dem i ovnen i 20 minutter.
10. Servér og smag bollerne!