Baobab-pandekager



Hvad er bedre på en søndag formiddag end en stak pandekager? Ja, en stak pandekager med superfoods, selvfølgelig! Baobab har en sød og frugtig smag, hvorfor den klæder de søde pandekager helt perfekt, og giver dig et boost af fibre, vitamin C og antioxidanter. Opskriften giver cirka 12 små pandekager

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 200 g. moden banan (2 mellemstore)
  • 2 spsk. chiafrø 
  • 2 tsk. (med top) kanel
  • 1 tsk. (med top) baobabpulver 
  • Topping: friske jordbær, hindbærtoppingpeanut butter & kakaonibs

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne indtil cremet og fluffy. Fordel små klatter på panden, bred disse let ud med en dejskraber og steg så pandekagerne ved middel varme. Vend, når der er dannet god skorpe på undersiden. Opbevar eventuelle rester i en tætlukket frostpose på køl.

 

Credits: Josefine Jørgensen - instagram: fitfoodbyfine